Strukturerede kablingsløsninger

Med et hundrede medarbejdere i Dublin, Cork, Limerick, Derry og Belfast, er Kedington den førende struktureret kablingsleverandør i Irland. Kedington er den eneste specialiserede, struktureret kablingsentreprenør med kontorer i hele Irland, og vi har installeret over 50% af Irlands Blue Chip-virksomhedsnetværk med over tre millioner porte, 250 millioner meter UTP-kabel og 3 millioner meter fiberoptisk kabel.

Kedington har været førende på markedet de sidste 29 år. Vi er leverandøruafhængig, men certificeret til at installere verdens førende mærker. F.eks. er vi Commscopes eneste Premier-partner i Nordeuropa.

Vi designer, leverer, implementerer og supporter nogle af de største virksomhedsnetværk i Irland. Vi kan også følge vores kunder i udlandet og hjælpe dem med at sikre, at deres netværk er bygget i fuld overensstemmelse med deres HQ standarder. Vores styrke ligger i vores folk, vores viden og vores implementeringsmetoder. Vi har en unik blanding af færdigheder med en stor viden, som er opnået gennem en lang historie med opbygning af netværk.

Førende på markedet for Struktureret Kabling

Kedingtons førerposition i implementeringen af datanetværksteknologier i Irland ses tydeligst af vores introduktion af nye teknologier på det irske marked. Kedington var det første selskab i Irland der installerede Wi-Fi, kategori 5, kategori 5e, kategori 6, kategori 6a, kategori 7 og alle fiberteknologier.

Kedingtons kundebase omfatter en bred vifte af højt profilerede virksomheder fra alle sektorer inden for industri og regeringsorganer. Kedingtons kunder har én ting til fælles: de kræver den mest omkostningseffektive tekniske løsning af høj kvalitet til deres nuværende netværksbehov og deres forventede fremtidige krav. Kedingtons evne til at designe og levere sådanne løsninger har gjort Kedington til Irlands største og mest betroede datanetværksfirma.