Velkommen

Regeringens digitale strategi for skoler anerkender vigtigheden af at forankre teknologi og digitale læringsredskaber i grundskoler og efterskoler.

Kedington er godkendt af Department of Education i Irland. Vi har mange års erfaring inden for levering af Wi-Fi-løsninger til skoler og kursuscentre i hele Irland.

Hvorfor Kedington?

  • Mange års erfaring inden for levering af løsninger til det irske uddannelsessystem
  • Vores teknologipartner, Hewlett Packard Enterprise, tilbyder den bedste teknologi, der er afprøvet og testet over hele verden
  • Vi leverer skalerbare løsninger, som tilpasses dine behov efterhånden som de vokser
  • Vi kan hjælpe dig med økonomien, og arbejde inden for dit budget
  • Vi er godkendt af Irlands Department of Education
  • Fuld teknisk support

Vores teknologipartner Hewlett Packard Enterprise

Vores teknologipartner, Hewlett Packard Enterprise, har været i Irland i over 20 år, hvor de har arbejdet med både virksomheder og uddannelsesinstitutioner. HPE har erfaring med levering af trådløse teknologiløsninger til uddannelsessystemer i hele verden. HPE Arubas trådløse produktsortiment er en omkostningseffektiv, hurtig, pålidelig og sikker løsning til skolerne. Den indeholder indbyggede protokoller, som giver lærere og studerende hurtig og sikker adgang til uddannelsesmæssige hjemmesider, apps og online-ressourcer.Aruba-løsningen, som er let at anvende, har svaret, uanset om det er til 4 eller 400 klasseværelser.

Betydningen af Wi-Fi i en skole

Wi-Fi på skoler har høj prioritet hos regeringen. Ifølge Irlands Department of Education vil informationsteknologi spille en central rolle i omdannelsen af undervisnings-, lærings- og evalueringspraksis for lærere og studerende til et højkvalitets uddannelsessystem i det 21. århundrede. Forbedring af Wi-Fi vil give nye muligheder for at øge adgangen til online ressourcer til brug ved indlæring på skolerne. Det vil gøre det lettere at lære nyt når som helst og hvor som helst. Antallet af computerenheder fortsætter samtidig med at stige i skolerne. En skalerbar, robust, højkvalitets Wi-Fi-løsning er derfor afgørende for at kunne opfylde alle disse krav. Kedington har arbejdet med skoler i alle størrelser. Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til både størrelse og budget. Vores grundpakkeløsninger kan startes med helt ned til 3 – 4 klasseværelser.

Se, hvordan Our Lady Queen of Peace NS i Limerick, Irland, samt Celbridge Community College og Belvedere College i Dublin, Irland, har forvandlet den måde, de bruger teknologi i klasserne på og den betydning dette har haft for skolerne.

En løsning, der passer til dine behov

Fortæl os lidt om din skole, og vi viser dig, hvad vi kan gøre for dig. Vi har en række løsninger til rådighed, som kan skræddersys til din skole uden forpligtelse eller engagement fra din side. Vi kan også fordele udgifterne ud over en årrække, hvis det kan hjælpe jer til at komme i gang.

Klik her for at se Irlands regerings digitale strategi for skoler

Kontakt os