Kedington Network Solutions tilbyder et komplet udvalg af design-, implementerings- og supporttjenester til LAN & WAN, Wi-Fi og it-sikkerhed.

Vi leverer teknologi indenfor routing, switching, Firewall / it-sikkerhed, Wi-Fi, Voice, UPS og mobildækning.

Kedington Network Solutions samarbejder med en række brancheførende leverandører, for at kunne imødekomme vores kunders behov. Vores leverandører omfatter HPE Aruba, hos hvem vi har Gold Partner akkreditering. Kedington er også en fuldt akkrediteret partner hos Cisco Systems.

Netværksløsninger – trådløse netværk

Kedington er nr. 1 i Irland når det drejer sig om planlægning og design af trådløse netværk. Vi er de foretrukne leverandører på området, selv for mange af vores industris globale it-organisationer. Wi-Fi-netværk opfattes ofte som upålidelige og usikre. Dette skyldes ikke en fejl eller svaghed i teknologien, men desværre at mange netværk ikke er korrekt specificeret, designet eller implementeret. Kedington har installeret trådløse netværk siden 1998 og investerer fortsat i de fire søjler i succesfuld trådløs implementering: RF planlægning – Passiv netværksinfrastruktur – Sikkerhed – IP Networks.

Kedington har bygget mange af Irlands største trådløse netværk, herunder det første 802.11 N system i 2009. Vores dedikerede ingeniører bruger de nyeste optimeringsværktøjer til planlægning og implementering af disse netværk. Kedington har designet og implementeret Wireless (WiFi) på hospitaler, skoler samt industrielle og kommercielle lokaler til understøttelse af data/voice og multimedie applikationer.

Implementering af Wi-Fi i store offentlige mødesteder er særligt udfordrende ud fra et kapacitetsplanlægnings- og præstationsperspektiv. Kedington Network Solutions har installeret og er support-partnere for Wi-Fi i en række offentlige mødesteder. Disse omfatter Wi-Fi med meget høj densitet i Convention Center Dublin og National Indoor Arena som en del af National Sports Campus-netværket i Blanchardstown Dublin.

Læs artiklen: Embracing the new world of work with wireless?

Besøg siden WiFi PÅ SKOLER

Netværksløsninger – it-sikkerhed

Kedington Network Solutions mener, at it-sikkerhed skal være et obligatorisk element i alle de netværk, som vi bygger i dag. De to hovedkategorier i produktsættet er afskærmet sikkerhed og adgangskontrol.

Produkter til afskærmet sikkerhed omfatter firewall-, antivirus-, webfiltrering, sandbox, mailsikkerhed og applikationslags-sikkerhedsløsninger. Vi rådgiver også vores kunder i forståelse af trusler i omgivelserne og hjælper med at designe det passende sikkerhedsniveau.

For at imødegå disse udfordringer, er et kerneelement i Kedington Network Solutions-porteføljen Fortinet-pakken af it-sikkerhedsprodukter. Kedington er en Fortinet-akkrediteret Gold Partner.

Adgangskontrol for medarbejdere via mobile, stationære, Wi-Fi og BYOD-enheder er en reel del af forretningsnettet i dag. Kravet om også at tillade gæster adgang til internettet (og eventuelt nogle interne systemer) og leverandørens fjernadgang til visse systemer er standard.

Kedington har en række adgangskontrolløsninger, fra en basis 802.1x-løsning op til en fuld NAC-løsning (Network Access Control), gennem HPE Aruba Clearpass-produktpakken.

NETVÆRKSLØSNINGER – VOICE & UNIFIED COMMUNICATIONS

Kedington Network Solutions leverer og understøtter en komplet serie af avancerede telefoni- og kontaktcentralløsninger, som spænder fra en grundlæggende PABX (on-site eller cloud-baseret) op til en fuld kontaktcenterløsning. Alle systemer er nu ip baseret med fuld industristandardsupport.

Alle systemer er udstyret med en bred vifte af professionelle tjenester med support- og vedligeholdelseskontrakter leveret af vores professionelle serviceteam. Vi komplimenterer og støtter vores telefoniopløsninger med bredbåndslinjer og meget pålidelige VoIP-telefoner eller traditionelle talelinier med lavprisopkaldstariffer til hvilken som helst destination i verden.

NETVÆRKSLØSNINGER – INDENDØRS MOBILDÆKNING

Telekommunikationsforbindelser betragtes nu som den fjerde forsyningsservice efter vand, elektricitet og gas. Indendørs mobilmodtagelse er utilstrækkelig i visse bygninger i landdistrikter og byområder. I nye bygninger, som lever op til nutidens krav med hensyn til bl.a. miljøvenlighed, ses desværre også mobile dækningsproblemer.

Kedington Network Solutions bruger de nyeste og mest avancerede løsninger til mobildækning, som f.eks. distribuerede antennesystemer (DAS) og småcelleteknologier. Alle vores installerede løsninger er godkendt af samtlige netværksoperatører i Irland, hvilket sikrer at licens, højeste telecom-standarder og ComReg-krav er opfyldt.